Dit hjem midt i Lyngby

Her har du både det stemningsfulde byliv og naturen inden for rækkevidde. Rundt om lejlighederne i Kanalvejshusene inviterer byens restauranter og forretninger ind – og vågner du med længsel efter grønne oplevelser, så kan du nemt søge ud i Dyrehaven, Lyngby Sø og meget mere.

Lyngbys spisesteder er i gåafstand

Mulighederne for at spise godt er ikke langt væk fra Kanalvej. Lige uden for hoveddøren finder du et bredt udvalg af hyggelige restauranter og caféer, der byder på madoplevelser med inspiration fra mange dele af verden. Der er gode oplevelser i vente, hvad end du har lyst til en let anretning eller vil nyde aftenen ude i godt selskab.

Du behøver ikke praje en taxa eller vente på offentlig transport, når aftenen ude er til ende. En lille aftengåtur bringer dig hurtigt hjem til Kanalvejshusene.

Hvilken vandsport vil du dyrke på Lyngby Sø?

Lyngby er en perfekt by for den aktive familie. Udover et stærkt foreningsliv, så er det vandsport, der gør Lyngby til noget særligt. Ikke mindst på Lyngby Sø, der ligger under 1 km. fra Kanalvejshusene.

På Lyngby Sø kan hele familien tage på kanotur, du kan starte dagen med en morgentur i kajakken eller du kan øve færdighederne i stand-up paddle sammen med vennerne. Måske også Baadfarten lokker?

Kulturoplevelserne i og omkring Lyngby står i kø

Både i og nær ved Lyngby finder du en guldgrube af kulturoplevelser. Om du vil studere historiens gang eller glædes ved kunst og design – det er op til dig.

Mange af de kulturelle tilbud ligger i cykelafstand fra Kanalvejshusene og tæller bl.a. Frilandsmuseet, Brede Værk og Ordrupgaard samt Garderhøjfortet, Fin Juhls Hus og Eremitageslottet. Og det er blot nogle af dem.

Specialforretninger og dagligvarebutikker side om side

Lyngbys butiksliv spænder over specialforretninger til uundværlige dagligvarebutikker med alt det, familien har brug for til hverdagslivet. Det er kun et spørgsmål om, hvad du har brug for – du finder det lige i nærheden.

Er der noget, Lyngby ikke byder på (endnu, fristes man til at sige), så tager det kun 10 minutter på gåben at nå Lyngby Station, hvor s-toget tager dig ud i verden. S-toget kører hele tiden, og du står på København H kun 20 minutter senere.

På Kanalvej bor du tæt ved uddannelses- og erhvervslivet

I Lyngby ligger store, internationale virksomheder skulder ved skulder med uddannelsesstederne, hvor morgendagens lyse hoveder dygtiggør sig – for måske en dag at slå sig til dem eller for at starte nyt erhverv op selv. Betingelserne er fremragende for begge dele i Lyngby.

Vidste du, at Foreningen Lyngby-Taarbæk Vidensby arbejder for at udvikle Lyngby-Taarbæk til en af Europas førende videns- og universitetsbyer? Det betyder, at der er et særligt fokus på at skabe de bedste vilkår for uddannelse, forskning, erhverv og entreprenørskab.

Naturen nær Lyngby er god for sjælen

Jægersborg Dyrehave tager imod sine gæster med en påmindelse om, at et roligt tempo gør sjælen godt midt i hverdagens jag. Med sine åbne vidder, fascinerende hjortevildt og majestætiske, gamle træer er Dyrehaven et oplagt udflugtsmål for store og små.

Men Dyrehaven er ikke det eneste, du hurtigt når fra Kanalvej. Strand og strandparker er tæt på, ligesom fx Bernstorff Slotshave, Lyngby Åmose og Mølleåen med de karakteristiske vandmøller også byder på kærkomne naturoplevelser.

    Kontakt os og hør mere om lejeboligerne

    Her kan du skrive dig på venteliste til Kanalvejshusene

      Contact us to learn more about the rental apartments

      You can sign up for the waiting list for Kanalvejshusene here