Praktisk information

Her på siden finder du praktiske informationer, der kan være dig til hjælp og besvare de spørgsmål du måtte have, før du lejer dit nye hjem på Kanalvej. Er der noget, du ikke finder svar på, er du altid velkommen til at kontakte os.

 • And of course, a playground for the kids.

Hvem bor jeg til leje hos?

Det er Danica Pension, der ejer lejelejlighederne på Kanalvej i Lyngby. Det er imidlertid vores gode samarbejdspartner Newsec, der står for udlejningen.

Hvordan kan jeg komme i kontakt med CEJ Ejendomsadministration?

Du er altid velkommen til at række ud til CEJ Ejendomsadministration, hvis du har spørgsmål til Kanalvejshusene.
Ring på telefon 3333 8282 eller send en mail til bolig@cej.dk

Hvor store er lejlighederne på Kanalvej?

Lejelejlighederne er på mellem 70 og 200 m2 – og fra 2 til 5 værelser. Det er oplagte lejligheder, fx til det unge par, den lille familie eller det modne par, der har lyst til at bo centralt i Lyngby.

Hvilke udearealer er der i Kanalvejshusene?

Alle lejlighederne deler den grønne gårdhave, hvor du finder borde og stole til hyggelig kom-sammen og en legeplads til de mindste familiemedlemmer. Her er det nemt og trygt for ungerne at løbe ned for at lege.

Derudover har lejlighederne enten fransk altan eller altan.

Hvor kan jeg opbevare mine ski, kommoden vi ikke bruger osv.?

Med til din lejlighed hører et praktisk depotrum eller walk-in, der ligger i selve lejligheden – på den måde slipper du for bøvlet med et kælder- eller loftsrum. Det kan bruges til opbevaring, viktualierum eller walk-in i de lejligheder, der ikke har begge dele.

Hvad koster det at bo til leje i Kanalvejshusene?

Huslejen varierer i samspil med antallet af værelser og kvadratmeter. Huslejen ligger mellem 13.000-39.000 kr.

Må jeg have kæledyr?

Ja, dine firbenede venner er velkomne på Kanalvej. Katte er velkomne fra 1. sal og opefter, og det kan derfor kun være indekatte. Muskel- eller kamphunde er ikke tilladt.

Hvor kan jeg parkere?

Du har mulighed for at leje en p-plads i kælderen under Kanalvejshusene. Den koster 650 kr./md. Derudover kan du læse mere om forskellige parkeringsmuligheder i parkeringskælderen samt i nærheden af Kanalvej, hvis dine gæster har behov for alternativer til p-kælderen.

Hvordan er processen, når jeg vil leje en bolig på Kanalvej?

Først booker du en individuel fremvisning, så du kan opleve dit kommende hjem. Når du kan mærke, at Kanalvej er det rigtige for dig, reserverer du en bolig. Du reserverer boligen ved at udfylde og underskrive et reservationsskema for den valgte lejlighed.

Reservationen betragtes som et tilbud til udlejeren. Udlejeren kan vælge at afslå reservationen eller at acceptere reservationen, og i så tilfælde får du tilsendt en lejekontrakt. Lejekontrakten modtager du på mail, og den skal underskrives med Nem-ID. Det er vigtigt at du underskriver og returnerer lejekontrakten til Newsec inden den deadline, der er angivet.

Når du returnerer den underskrevne lejekontrakt, skal du også betale indskuddet. Indskuddet svarer til 3 måneders depositum samt første måneds husleje.

Vores boligkonsulent sørger for, at du føler dig trygt og grundigt vejledt gennem processen.

Må jeg bo til leje på Kanalvej, hvis jeg står i RKI?

Det er desværre ikke muligt at bo i Kanalvejshusene, hvis du står registreret i RKI.

Flere spørgsmål?

Ræk ud og lad os hjælpe dig videre.

Mail til: bolig@cej.dk

Ring til: 3333 8282

  Kontakt os og hør mere om lejeboligerne

  Her kan du skrive dig på venteliste til Kanalvejshusene

   Contact us to learn more about the rental apartments

   You can sign up for the waiting list for Kanalvejshusene here