Rejsegilde på Kanalvej

Solen skinnede fra en blå himmel, da Danica Ejendomme inviterede til rejsegilde for de sidste tre bygninger på Kanalvej. Selvom vejret var til skovtur og strand, mødte over 200 op for at få et nærmere indtryk af det byggeri, som inden for kort tid skaber rammerne for et mangfoldigt byliv med butikker, virksomheder, kulturelle tilbud og boliger.

Vision føres ud i livet

I sin tale fremhævede direktør Peter Mering fra Danica Ejendomme, at Kanalvejsbyggeriet understøtter visionen om at gøre Lyngby til et interessant sted at bo og arbejde, og hvor der er liv og mennesker på gaden - også efter, at butikker og kontorer er lukket. Han benyttede desuden lejligheden til at takke byggeriets mange naboer for deres tålmodighed med støj, støv og vejlukninger i byggefasen.

Flyt ind på Kanalvej til marts

Når hele byggeriet er fuldført, vil det rumme 145 eksklusive boliger med en god beliggenhed i hjertet af Lyngby. De første lejeboliger på Kanalvej er klar til indflytning i marts 2018. Udlejningen starter i oktober 2017 og varetages af DATEA.

Ønsker man at blive inviteret til åbent hus, når udlejningen går i gang, kan man skrive sig op her på siden. Kunder i Danica Pension har fortrinsret til boligerne.