Rejsegilde hos Microsoft

Onsdag den 12. november vil flag og kranse vaje højt over Kanalvej midt i Lyngby. Anledningen er rejsegildet for Microsofts nye danske domicil.

Håndværkerne fejres

Ved rejsegildet fejres de håndværkere, som i knapt halvandet år har arbejdet på byggeriet. Først med at grave ud til den 12.000 m² store parkeringskælder. Dernæst med fundering og senest med at etablere de betonelementer, som gør, at man i dag tydeligt kan se konturerne af den færdige bygning.

Omkring et par hundrede gæster forventes at lægge vejen forbi Kanalvej i dagens anledning. Som traditionen byder er der pølser på menuen, og der vil blive holdt taler af repræsentanter fra bygherren Danica Pension, entreprenøren Hoffmann, arkitektfirmaet Henning Larsen Tegnestue og Microsoft.

Klar til indflytning i oktober 2015

Efter planen skal bygningen stå færdig i oktober 2015. På det tidspunkt vil Microsofts ca. 900 danske medarbejdere flytte fra deres nuværende kontorer i Hellerup og Trørød til Kanalvej.

Ifølge Microsoft selv byder det nye domicil på perfekte rammer for en moderne vidensvirksomhed. Bygningen er indrettet, så den imødekommer de behov, medarbejderne har for både koncentration, videndeling og socialt samvær.

I øvrigt bliver det ikke kun Microsoft-medarbejderne, som kommer til at nyde godt af faciliteterne. Planerne er nemlig, at virksomhedens såkaldte tech-cafe skal være åben for alle. Det betyder, at borgere og besøgende i Lyngby kan komme forbi og få sig en kop kaffe, mens de oplever Microsofts nyeste produkter. Læs mere.

Se også: 

Hvorfor holder man rejsegilde?

Se hvordan byggeriet har udviklet sig fra første spadestik i sommeren 2013