Microsoft ønsker dialog med nærmiljøet

Microsoft vil gerne være en aktiv del af sit nærmiljø. Så når virksomheden tager sit domicil på Kanalvej i brug i oktober 2015, er det ikke kun medarbejderne, der bydes velkommen i de nye rammer.

I stueetagen indretter Microsoft nemlig en såkaldt tech-cafe. Tech-cafeen bliver åben for alle, så her kan Lyngbys borgere og besøgende kigge inden for og afprøve Microsofts nyeste produkter, mens de får sig en kop kaffe.

Direkte dialog med brugerne

"Rigtig mange mennesker er i berøring med vores teknologi i deres hverdag. Så vi håber, de også vil finde det interessant at komme ind og se det sidste nye. Vi vil gerne inspirere folk og vise dem det spændende miljø, vi er en del af. Dermed får vi også en direkte respons fra vores brugere, som vi kan bruge i det daglige", lyder det fra Charlotte Mark, der er adm. direktør i Microsoft Development Center Copenhagen.

Lyngby har det hele

Da Microsoft begyndte at kigge sig om efter en placering til deres nye domicil, var et af kriterierne, at det skulle ligge et sted, hvor mange mennesker færdes til daglig. Derfor var Kanalvej tæt på Lyngbys travle byliv et oplagt valg.

Også visionen om at gøre Lyngby til en vidensby vejede tungt sammen med den korte afstand til DTU. "I forvejen har vi en del arrangementer for studerende, og mange af vores medarbejdere er uddannet på DTU. Med vores nye placering i Lyngby tror vi, at de daglige relationer til studerende, forskere og kommende medarbejdere bliver endnu stærkere", slutter Charlotte Mark.